کلید سازی سیار یوسف آباد
کلید سازی سیار کلید سازی سیار یوسف آباد در تمام نقاط این محله آماده اعزام قفل ساز و کلید ساز با تجهیزات پیشرفته و کاملا حرفه ای می باشد تا در سریعترین زمان ممکن و با بهترین قیمت برای جلب رضایت شما عزیزان در محله یوسف آباد و اطراف محله یوسف آباد آماده ارائه خدمات می باشد.
برای اعزام کلید ساز و قفل ساز متخصص با شماره 09331332053 تماس بگیرید تا در کمترین زمان کلید ساز ما در محل شما حاضر شود.
نیروهای متخصص ما در کلید نشان بصورت سیار در تمام ساعات شبانه روز آماده ارائه خدمات به شما عزیزان ساکن در اطراف کلید سازی سیار یوسف آباد می باشند.
کلید سازی سیار کلید سازی سیار یوسف آباد
09331332053
کلید نشان تمام خدماتی که در این مطلب ذکر کرده ایم با بصورت سیار فراهم کرده و در کمترین زمان و بصورت سریع مشکلات شما و نیاز شما را رفع خواهد کرد و تمام این خدمات و سرویس ها در محل شما انجام می شود.
برای دریافت اطلاعات و دریافت خدمات تخصصی و سریع کلید نشان با کلید سازی سیار کلید سازی سیار یوسف آباد کافی است تا با متخصصین ما در کلید نشان تماس بگیرید.
تمامی خدمات ما توسط متخصصین ما بصورت کاملا پیشرفته و حرفه ای با دستگاههای تخصصی حتی در روزهای تعطیل نیز انجام می شود.
لیست خدمات کلید سازی سیار کلید سازی سیار یوسف آباد :
- باز کردن قفل انواع درب اماکن و درب منازل شامل قفل درب های ضد سرقت , قفل های حرفه ای, چوبی , محوطه و انبار ها و …
- باز کردن درب انواع اتومبیل و سوییچ انواع خودرو , قفل فرمان , پدال و سایر …
- رگلاژ انواع درب ضد سرقت و تعمیر درب ضد سرقت
- رگلاژ درب انواع خودروهای ایرانی و خارجی
- باز کردن انواع قفل کتابی و آویز
- باز کردن انواع گاوصندوق خانگی و شرکتی و …
- تعویض مغزی همه سایز ها و همه درب ها
- ساخت و تعمیر انواع ریموت شامل ریموت درب پارکینگ , اتومبیل , مغازه و …
- باز کردن درب همه ماشین های سواری و سنگین
- ساخت انواع کلیدهای کامپیوتری و کددار برای انواع مدل های اتومبیل
قفل سازی سیار کلید سازی سیار یوسف آباد
یوسف آباد یکی از محلههای مرکزی قدیمی و معروف تهران است که در منطقه ۶ شهرداری تهران واقع شدهاست. هماکنون این محله از غرب به بزرگراه کردستان و محله امیرآباد، از شرق به خیابان ولی عصر و محله عباسآباد، از شمال به بزرگراه شهید همت و محله ونک و از جنوب به خیابان دکتر فاطمی و دوراهی یوسف آباد محدود میشود.
اراضی یوسفآباد در دوره قاجار به مالکیت به بانک استقراضی روسیه درآمد. با سقوط نظام تزاری در روسیه، دولت اتحاد شوروی این بانک و همه دارایی آن را به دولت ایران واگذار کرد که ابتدا بانک ایران و سپس بانک فلاحتی و پس از آن، بانک کشاورزی نامیده شد.
در سال ۱۳۱۹ خورشیدی، وزارت دارایی زمینهای یوسفآباد را به بهای ۹۳ هزار تومان از بانک کشاورزی گذاشت. از آنجا که زمینهای کشاورزی یوسفآباد کمدرآمد بود و درآمد سالیانه دولت از آن به چند هزار تومان هم نمیرسید، در سال ۱۳۲۲ دکتر میلسیو مستشار آمریکایی وزارت دارایی دستور داد، این زمینها به کارمندان دولت فروخته شود.
زمینهای یوسفآباد بر اساس مرغوبیتشان از متری یک تومان تا متری سه تومان به کارمندان وزارتخانههای مختلف فروخته شد. به کارمندان دارای رتبههای بالاتر قطعات چهارصد تا پانصد متری و به کارمندان جزء قطعات ۱۸۰ تا دویست متری فروخته شد. یکی دو قطعه هزار متری هم فروخته شد که گفته میشود یکی از آنها را محمد ساعد مراغهای نخستوزیر وقت خرید.
واگذاری این زمینها بدون طراحی شهری و نقشهبرداری و تعیین حدود کوچهها و خیابانها انجام گرفت و از همین رو به مشکلات و اختلافاتی انجامید که روند واگذاری زمینها را طولانی کرد. تا پایان سال ۱۳۲۹ سه هزار قطعه زمین در بخش شرقی یوسفآباد واگذاری شده اما هنوز ساخت و سازی در آنها آغاز نشده بود.
برای بخش غربی یوسفآباد هم دو هزار قطعه زمین در نظر گرفته شده بود که نقشهبرداری و تقسیمبندی آنها در سال ۱۳۲۹ آغاز شد.
در سال ۱۳۳۴ درآمد حاصل از فروش زمینهای یوسفآباد به تأمین سرمایه برای تأسیس بانک ساختمانی اختصاص داده شد.
یوسفآباد به زمینهای متعلق به میرزا یوسف مستوفی الممالک (از رجال دوره ناصرالدینشاه) نیز گفته میشده که در سال ۱۲۸۸ هجری قمری، اراضی خارج از حصار تهران در شمال غربی دارالخلافه ناصری بوده و محدودهاش آن گونه که نصرالله حدادی در کتاب طهران قدیم توصیف کرده، چنین است:
میرزایوسف مستوفیالممالک، اراضی بالادست محله سنگلج را تا فاصله بالای آب کرج در تیول خود داشت. او بخشی از آن را به پسرش «حسن مستوفیالممالک» بخشید و باغ حسنآباد، واقع در همین حوالی میدان حسنآباد ساخته شد. در بالادست میدان، یوسفآباد شکل گرفت و در انتها به محله بهجتآباد که اقلیت ارامنه در آن زندگی میکردند، ختم میشد که تماماً جزو مایملک میرزا یوسف مستوفی الممالک بود.
خیابانهای اصلی این محله عبارتند از خیابان سید جمال الدین اسدآبادی (خیابان یوسف آباد)، خیابان مستوفی که اخیراً به خیابان عبدالمجید اکبری تغییر نام دادهاست، خیابان شهید جهان آرا (خیابان دوم ژوئن)، خیابان مهرام (مدبر)، خیابان بیستون و خیابان چهلستون، خیابان شصت و چهارم که اخیراً به خیابان استاد محمد بهمن بیگی تغییر نام دادهاست، خیابان فتحی شقاقی (خیابان هشتم یوسف آباد)، خیابان کاج شمالی و خیابان ابن سینا.
خیابان سید جمال الدین اسدآبادی شلوغترین خیابان این محلهاست و بیشتر واحدهای اطراف آن را واحدهای تجاری و مغازهها تشکیل میدهند.
بزرگترین میدان این محله میدان سید جمالالدین اسدآبادی است که پیش از انقلاب اسلامی، میدان کلانتری نام داشتهاست که آن به خاطر وجود کلانتری یوسف آباد در جنوب شرقی این میدان است.
در شمال شرقی میدان کلانتری، ساختمان شهرداری منطقه ۶ واقع شدهاست. میدان کلانتری یوسف آباد دارای آبنمای قوسی است.
سایر میدانهای این محله عبارتند از میدان فرهنگ (با میدان فرهنگ سعادتآباد اشتباه نشود) و میدان سلماس (فرح بخش سابق).
کلید نشان با عنوان کلید سازی سیار و شبانه روزی در تمام نقاط تهران یعنی چهار جهت اصلی تهران بصورت کلید سازی سیار شمال تهران، کلید سازی سیار غرب تهران، کلید سازی سیار شرق تهران، کلید سازی سیار جنوب تهران آماده ارائه خدمات بصورت تخصصی و حرفه ای در سریعترین زمان ممکن و با کمترین قیمت آماده ارائه خدمات می باشد.