کلید سازی شبانه روزی کوی نصر
کلید سازی شبانه روزی کوی نصر در تمام نقاط این محله آماده اعزام قفل ساز و کلید ساز با تجهیزات پیشرفته و کاملا حرفه ای می باشد تا در سریعترین زمان ممکن و با بهترین قیمت برای جلب رضایت شما عزیزان در محله کوی نصر و مناطق اطراف کوی نصر آماده ارائه خدمات می باشد.
برای اعزام کلید ساز و قفل ساز متخصص با شماره 09331332053 تماس بگیرید تا در کمترین زمان کلید ساز ما در محل شما حاضر شود.
نیروهای متخصص ما در کلید نشان بصورت شبانه روزی در تمام ساعات شبانه روز آماده ارائه خدمات به شما عزیزان ساکن در اطراف کوی نصر می باشند.
کلید سازی شبانه روزی کوی نصر
09331332053
کلید نشان تمام خدماتی که در این مطلب ذکر کرده ایم با بصورت شبانه روزی فراهم کرده و در کمترین زمان و بصورت سریع مشکلات شما و نیاز شما را رفع خواهد کرد و تمام این خدمات و سرویس ها در محل شما انجام می شود.
برای دریافت اطلاعات و دریافت خدمات تخصصی و سریع کلید نشان با کلید سازی شبانه روزی کوی نصر کافی است تا با متخصصین ما در کلید نشان تماس بگیرید.
تمامی خدمات ما توسط متخصصین ما بصورت کاملا پیشرفته و حرفه ای با دستگاههای تخصصی حتی در روزهای تعطیل نیز انجام می شود.
لیست خدمات کلید سازی شبانه روزی کوی نصر :
- باز کردن قفل انواع درب اماکن و درب منازل شامل قفل درب های ضد سرقت , قفل های حرفه ای, چوبی , محوطه و انبار ها و …
- باز کردن درب انواع اتومبیل و سوییچ انواع خودرو , قفل فرمان , پدال و سایر …
- رگلاژ انواع درب ضد سرقت و تعمیر درب ضد سرقت
- رگلاژ درب انواع خودروهای ایرانی و خارجی
- باز کردن انواع قفل کتابی و آویز
- باز کردن انواع گاوصندوق خانگی و شرکتی و …
- تعویض مغزی همه سایز ها و همه درب ها
- ساخت و تعمیر انواع ریموت شامل ریموت درب پارکینگ , اتومبیل , مغازه و …
- باز کردن درب همه ماشین های سواری و سنگین
- ساخت انواع کلیدهای کامپیوتری و کددار برای انواع مدل های اتومبیل
قفل سازی شبانه روزی کوی نصر
کوی نصر یا به عبارت معمولتر گیشا که در ابتدا کِیشا بود و به اشتباه گیشا رواج یافت(برگرفته از اول نام دو بنیانگذار آن در کی نژاد و شاپوریان نام یکی از محلههای غرب تهران واقع در منطقه ۲ تهران است که از شرق به بزرگراه چمران و از غرب به بزرگراه شیخ فضلالله نوری و از شمال به بزرگراه حکیم و از جنوب به بزرگراه جلال آل احمد محدود است. خیابان اصلی گیشا با طول تقریبی ۱٫۵ کیلومتر بزرگراه جلال آل احمد را بصورت مستقیم به بزرگراه حکیم متصل میسازد.
گیشا خانه بلندترین برج ساخته شده خاور میانه و ششمین برج بلند جهان، برج میلاد است. همچنین بازار بزرگ نصر یکی از مراکز بزرگ خرید تهران با طول تقریبی ۶۰۰ متر در قالب دو طبقه در این محله واقع شده است که بسیاری از پایتخت نشینان برای خرید مایحتاج خود بدان مراجعه میکنند. در قسمت پایانی بازار نصر بازار طلافروشان در طبقه بالا و همکف پاساژ نصر نوین که بیشتر لباس و کفش و اسباب بازی میباشد. پس از آن میدان میوه و تره بار قرار دارد.
در قسمت شرقی گیشا بوستان گفتگو با مساحت ۱۴۴۵۸۰ متر مربع یکی از زیباترین بوستانهای تهران واقع است که در اردیبهشت سال ۱۳۸۲ به دست محمد خاتمی رئیس جمهور پیشین ایران افتتاح شد. امکانات مختلفی نظیر کتابخانه، رستوران و زمینهای بازی در این بوستان تعبیه شدهاند. لازم به ذکر است که محل دائمی نمایشگاه بینالمللی گل و گیاه نیز در ضلع جنوبی این بوستان قرار دارد. همچنین بوستان دیگری به نام بوستان ورزش نیز در قسمت جنوب غربی گیشا واقع شده است.
مجموعههای کوی دانشگاه تهران، پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران، دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران، دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و دانشگاه تربیت مدرس در نزدیکی این محله قرار دارند.
هنوز اهالی قدیمی محله «کوی نصر» اینجا را به اسم سابقش میشناسند و با نام «گیشا» انس بیشتری دارند. «مهسا شریف» مدیر محله کوی نصر درباره وجه تسمیه نام محله گیشا سابق و شکلگیری این محله میگوید: «این محله قبل از سالهای 1330 بیابان بود و هیچ اثری از این همه ساخت و ساز شهری نبود. همین که تهران شکل و شمایل شهری به خود گرفت محله گیشا هم ساخته شد. روی تپههای گیشا یک بنا برای نگهداری از بیماران اعصاب و روان بود که حالا به جای آن بزرگراه حکیم ساخته شده است. زمینهای اینجا متعلق به دو شخص به نامهای کیخسرو و شاپوریان بود. از ترکیب اسم این 2 نفر اینجا به «کیشا» و بعد به گیشا معروف شد و پس از انقلاب اسم محله به کوی نصر تغییر کرد». او میگوید: «پل گیشا سابق قبل از انقلاب برای سهولت در رفت و آمد در زمان بازیهای آسیایی تهران به صورت موقت ساخته شد. به تازگی این پل تخریب شد و اکنون شاهد تغییرات زیادی در خیابانهای این بخش از محله هستیم».
این محله به دلیل وجود مغازهها و فروشگاهها و همچنین قرار گرفتن بوستان گفتگو در ضلع شرقی در ساعات زیادی از شبانهروز چهره زنده و پررفت و آمدی دارد. گیشا از نخستین محلههای مدرن تهران به حساب میآید، از سوی دیگر بافت تجاری غالب در این محله باعث شده حضور مردم در این محله عموماً با تفریح و فراغت همراه باشد، درواقع حضور انبوه و همیشگی مردم در خیابان گیشا این محله را به یک فضای جمعی و یکی از حوزههای مهم روابط اجتماعی تبدیل کرده است.
وجه تسمیه و علت نامگذاری این محله چیست؟
محله گیشا در زبان فارسی معنی لغوی خاصی ندارد و تنها نام یک محله در تهران است. درباره تاریخچه این محله گفته شده است: ابتدای دهه 40 این خیابان میدان تیر ارتش بوده است، تا زمانی که دو شخص با نامهای كیخسرو و شاپوریان این منطقه را از ارتش برای كاركنان راهآهن خریداری میكنند و پس از تقسیم به قوارههای 300 متری؛ آنها را میفروشند. با ترکیب ابتدای نام این اشخاص (کی+شا) نام این محله کیشا میشود و با گذشت زمان کیشا به گیشا تغییر نام پیدا میکند.
ناگفته نماند که در سالهای بعد از انقلاب؛ نام گیشا به کوی نصر تغییر داده شده است. با این وجود همچنان نام گیشا رایجتر و شناخته شدهتر است. با ساخته شدن نخستین ویلاها در محله گیشا، نخستین ساكنان در محله مستقر شدند. این افراد اغلب از قومیتهای مختلف لر، ترك، یزد و اصفهان بودند و غالب آنها كارمند دولت محسوب میشدند. با ساخت ویلاها در دهه 40 به تدریج به جمعیت محله گیشا اضافه شد، به صورتی که ابتدا حدود 30 خانواده در این محله ساكن بودند؛ اما به مرور جمعیت افزایش پیدا كرد و تعداد خانوادهها زیاد شد.
طبق گفته آقاي مشهوری یکی از ساکنان قدیمی و درواقع از اولین ساکنان گیشا در یک مصاحبه شفاهی؛ در آن زمان اصل منطقه گيشا 1.035.000 متر بوده كه بعد از چند سال 435.000 متر ديگر به آن اضافه شده و اين محله گسترش پیدا میکند. در ادامه این مصاحبه اشاره شده است که آقای کینژاد نیز پس از گذشت 4 یا 5 سال سهم شرکت را از آقای شاپوریان خریداری کرده و تنها سهامدار آن منطقه میشوند و خیابانکشی و جدولکشی را در این محله شروع میکنند.
یکی از دلایل شهرت محله گیشا بازار بزرگ نصر است، که بسیاری از تهرانیها برای خرید به آنجا مراجعه میکنند. بازار طلافروشان در قسمت انتهایی طبقه اول و طبقه همکف پاساژ نصر نوین (بیشتر فروشگاههای لباس، کفش و اسباببازی) است. معماری این بازار هم کمی متفاوت است. ﻃﺒﻘﻪ ﻓﻮﻗﺎنی مانند یک راﺳﺘﻪای ﻃﻮﻻنی با طراحی تا حدودی شبیه ﻛﺎرواﻧﺴﺮاﻫﺎ و ﺑﺎزارهای ﺳﻨتی اﺳﺖ.
علاوه بر بازار نصر، پاساژ و مراکز خرید دیگری هم در این محله وجود دارد؛ ضمن اینکه برندهای مختلفی مانند هالیدی، تیتی، بادی اسپینر و… در این محله نمایندگی دارند. هنگام پیادهروی در گیشا تعدد دستفروشها توجه شما را جلب میکند، دستفروشهایی که عموماً مشتریهای ثابت خودشان را دارند و فضای این محله را زنده و پویاتر کردهاند.
هنگام پرسیدن از مراکز خرید این محله، ساکنان محله گیشا از سوپرمارکتی میگویند که بیش از 50 سال است در این محله فعالیت میکند، سوپر یلدا که بین خیابان هفدهم و نوزدهم است، از فروشگاههای قدیمی این محله به حساب میآید.
در گيشا3 مسجد و 11 حسينيه و تكيه وجود دارد. مسجد حضرت ابوالفضل (ع) در خیابان جواد فاضل غربی روبروی خیابان فرخزادی، مسجد جعفری نبش خیابان 26 و مسجد امام حسین (ع) که در ضلع شمالی بوستان گفتگو قرار دارد.
گیشا میزبان یکی از پارکهای معروف و اصلی تهران است، بوستان گفتگو! بوستان گفتگو معماری مدرنی دارد و ﻫﺮ ﻗﺴﻤﺖ از معماری آن نماد ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻳﻚ ﻛﺸﻮر اﺳﺖ. داخل بوستان هم امکانات ورزشی، زﻣﻴﻦ ﺑﺎزی و اﺳﻜﻴﺖ ﺑﺮای اﺳﺘﻔﺎده ﻋﻤﻮم وجود دارد.
علاوه بر امکانات ورزشی، کافه و رستورانهای خوبی هم در این بوستان قرار گرفتهاند. همچنین برج میلاد که ششمین برج مخابراتی بلند جهان است؛ از اکثر خیابانهای ضلع شمالی گیشا خودنمایی میکند و در نزدیکی این محله قرار دارد. پارک دیگر گیشا که بسیار دنج و آرام است، پارک ورزش میباشد.
روایتی دیگر از کوی نصر
کوی نصر (گیشا)
گیشا در ابتدا پهنهای وسیع از تپهماهورهای کوچک و بزرگ بود که نه آب داشت و نه علف. هر کدام از این ویژگیها به تنهایی برای اینکه زمینی هرگز آباد نشود کافی است. به همین دلیل نه عدهای که به دنبال ییلاقهای خوش آب و هوا بودند و نه مردم مهاجری که از شهرهای کوچک به تهران مهاجرت میکردند رغبتی به زندگی در محلۀ گیشا را نداشتند. گیشا تا سالها و حتی بعد از تشکیل بسیاری از محلات تهران همچنان تپهماهور و خشک بود. علاوه بر این مورد، زمینهای این منطقه شیب زیادی داشتند و وقف آستان قدس رضوی هم شده بودند و این هم یکی از دلایلی بود که کسی در آنجا چیزی نمیساخت. زمینهای این منطقه را پلاک ۷۴ میگفتند. دو روایت برای اینکه چه کسی این زمینها را وقف کرده بود وجود داشت: یکی از این روایات که قوت بیشتری دارد این است که میرزا حسن مستوفیالممالک، نخستوزیر رضاشاه، همۀ زمینهای این منطقه را که آن زمان به «باغ خُوَردین» معروف بودند وقف آستان قدس رضوی کرد؛ اما نکته مهم این است که این باغ اصلاً متعلق به میرزا حسن نبوده و او بدون اینکه صاحب این زمینها باشد، آنها را وقف کرده است. داستان دوم این است که ظلالسلطان، حاکم آن زمان اصفهان، یک روز هوس میکند باغی در پایتخت داشته باشد. به این دلیل با هزار دوز و کلک ساکنان انگشتشمار این منطقه را بیرون کرده و خود چند سال بعد به اینجا میآید و تا آخر عمرش در باغ خوردین زندگی میکند؛ اما در روزهای آخر عذاب وجدان میگیرد و باغ را وقف میکند.
پلاک ۷۴ بعد از قاجاریان و روی کار آمدن پهلویها، مانند دیگر اراضی آن زمان کاربریاش تغییر پیدا کرد. رضاخان که به زمینهای مرغوب و بزرگ علاقه زیادی داشت و در سال ۱۳۱۵ علیاکبر داور، وزیر عدلیۀ خود را به آستان قدس رضوی فرستاد و خوردین را از وقف درآورد و زمینهای سرخس و فریمان را به جای آن وقف آستان کرد و این گونه باغ خوردین به اصطلاح خالصه شد. در سال ۱۳۳۰ فکر آبادانی تپهماهورهای گیشا به ذهن دو مهندس به نام کینژاد و شاپوریان افتاد. آنها شرکت کیشا را تأسیس نموده و شروع به تقسیمبندی زمینها به قطعات ۲۸۰ و ۳۰۰ مترمربع و خیابانکشی این محدوده کردند. در سال ۱۳۳۴ زمینها را فروختند و شروع به ساخت و ساز کردند. مشکل این منطقه این بود که آب نداشت و آب مورد نیاز از شهرآرا تأمین میشد. به این دلیل در قسمت جنوبی گیشا خانهسازی بیشتری انجام گرفت. اولین ساکنان بعد از ساخت و سازهای شرکت کیشا، کارمندان دولتی و تحصیلکردهها و هنرمندان و طبقه متوسط بودند. باغ خوردین در آن زمان منطقۀ بزرگ و خوش آب و هوایی بود. شهرک غرب و گیشا و سعادتآباد امروزی جزو باغ خوردین بودند. خوردین به معنی بلندیهای زمین است. منوچهر ستوده دربارۀ این باغ میگوید: «این دهکده موقوفۀ حضرت رضا (ع) بود. میرزا آقاخان صدراعظم و میرزا یوسفخان مستوفی اجارهدار این دهکده بودند. در زمان رضاشاه املاک موقوفۀ اطراف تهران را خالصه کردند. پس از اینکه خوردین جزو املاک خالصه درآمد به آقای بدر فروختند. خوردین در شش کیلومتری جنوب غربی امامزاده صالح و دو کیلومتری ونک است. ۸۵ تن سکنۀ ارمنی دارد». وی همچنین مشخصات این باغ را چنین توصیف میکند: «خوردین در مغرب ونک است و از شمال به کوی مکانیر و از جنوب به اراضی طرشت، از مغرب به اراضی فرحزاد و از مشرق به ونک محدود میشود. در این دهکده دو رشته قنات پرآب وجود دارد که یکی در باغ خوردین و دیگری در نزدیکی دهکده است. در این دو رشته قنات ماهی فراوان است. محصولات سردرختی آنجا قابل ذکر است». بحث وقفی بودن و خالصه بودن باغ خوردین چند سالی بود که فراموش شده بود و تا سال ۱۳۶۴ کسی به یاد باغ خوردین نبود تا اینکه در این سالها زمزمۀ بحث دربارۀ زمینهایی که وقف بودند سر زبانها افتاد. زمینهای وقفی بسیاری بودند که صاحبان جدید پیدا کردند و سازمان اوقاف هم سفت و سخت پیگیر آزادسازی و در جریان این پیگیریها و رسیدگی به پروندههای خوردین، قیمت زمین و خانه در منطقۀ گیشا بسیار پایین آمد. مردم منطقه همراه با سندهای شش دانگ منگولهدارشان دستهجمعی شکایت کردند و نتیجۀ این شکایتها و پیگیریهای مجلس این شد که آنها قانونی تصویب کردند که در آن زمینهایی که قبلاً موقوف بودند و بعد در آن ساخت و ساز شده بود از وقف خارج شدند و برایشان یک سند رسمی جدید صادر میشد. این قانون به صاحبان ملک اجازه میداد هر کاری بخواهند در ملکشان بکنند فقط باید اجارۀ زمینهایشان را بپردازند. به این ترتیب موضوع زمینهای وقفی خاتمه پیدا کرد و مجدداً قیمت زمینهای گیشا رو به فزونی گرفت.
از آن سال تا امروز گیشا به روال دیگر محلههای تهران در حال پیشرفت است و خرید و فروش در این منطقه رونق دارد. گیشا امروزه محلهای آرام و مدرن است و جمعیت زیادی از مردم تهران را در خود جای داده است. بزرگراههایی که مرز اصلی گیشا هستند محدودۀ این محله را به روشنی از محلههای همجوار جدا کردهاند.
گیشا در این ۵۰ سال گذشته تغییر چندانی نکرده است و هنوز خیلی از همان ساکنان قدیمی که یک روز برای آبادی این منطقه تلاش میکردند، در آن زندگی میکنند. این محله دارای ساختمانهای یکدست و منظم است که در کوچههای شیبدار در کنار هم قرار گرفتهاند.
در خیابان اصلی این محله چند مرکز خرید بزرگ مانند بازار بزرگ نصر، مرکز خرید ستاره و مرکز خرید امام علی وجود دارد. بازار بزرگ نصر بر روی کانال قدیمی گیشا ساخته شده است. امکانات درمانی این منطقه شامل درمانگاه شبانهروزی گیشا، درمانگاه شبانهروزی جلال آلاحمد و پارس کلینیک تخصصی و فوق تخصصی است. خانۀ فرهنگ محلۀ نصر، واحد فرهنگی جعفری، کتابخانۀ شهید چمران و کتابخانۀ شهید محمد مرادی ازجمله امکانات فرهنگی این محله است. گیشا چهار بوستان به نامهای بوستان گفتگو، بوستان ورزش، بوستان نمایشگاهی و بوستان رفتگر میباشد. بوستان گفتگو در سال ۱۳۸۲ افتتاح گردید و خود شامل کتابخانۀ تخصصی سازمان بوستانها و فضای سبز شهرداری تهران و انواع زمینهای بازی، فضاهای فرهنگی، رستورانها و فستفودها و همچنین مکان مناسبی برای پیادهروی میباشد. این بوستان در خود بخش باغ ایرانی، باغ انگلیسی و باغ ایتالیایی جای داده است. نمایشگاه دائمی شهرداری تهران نیز در بوستان گفتگو قرار دارد.
مراکز ورزشی این ناحیه شامل باشگاه ورزشی فاطمهالزهرا، مجموعۀ فرهنگی ورزشی امامخمینی، مجتمع نصر، خانۀ ورزش و بیلیارد پهلوان است. برج میلاد در سال ۱۳۷۲ از میان ۱۷ منطقۀ پیشنهادی در تهران، در محلۀ گیشا شروع به ساخت و در سال ۱۳۸۷ افتتاح شد. این برج مخابراتی بخشی از پروژه شهستان پهلوی بود.
ازجمله مکانهای مهم این محله مجتمع آموزشی ناشنوایان نیمروز است که یکی از قدیمیترین ساختمانهای گیشا است و در سال ۱۳۴۴ توسط محمود پاکنژاد به عنوان سومین مدرسه برای دانشآموزان ناشنوا در ایران ساخته شده است. برجستهترین فردی که در این محله زندگی میکرده است سهراب سپهری است که خانهاش در خیابان ۲۴ پلاک ۲۵ است.
کلید نشان با عنوان کلید سازی سیار و شبانه روزی در تمام نقاط تهران یعنی چهار جهت اصلی تهران بصورت کلید سازی شبانه روزی شمال تهران، کلید سازی شبانه روزی غرب تهران، کلید سازی شبانه روزی شرق تهران، کلید سازی شبانه روزی جنوب تهران آماده ارائه خدمات بصورت تخصصی و حرفه ای در سریعترین زمان ممکن و با کمترین قیمت آماده ارائه خدمات می باشد.